Χριστίνα Ψάλτη: Στο πλευρό του μέχρι το τέλος - Την αποκαλούσε «δώρο θεού» | gossip | tff.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / GOSSIP
18:02
21/4

Χριστίνα Ψάλτη: Στο πλευρό του μέχρι το τέλος - Την αποκαλούσε «δώρο θεού»

Από το πλευρό του Στάθη Ψάλτη σε αυτή τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, δεν έλειψε ούτε λεπτό η τελευταία του σύζυγος, επίσης ηθοποιός, Χριστίνα. Σε μία από της συνεντεύξεις του ο αγαπημένος ηθοποιός την είχε χαρακτηρίσει «γυναίκα της ζωής του» και είχε δηλώσει πως εκείνη ήταν ένα δώρο από τον Θεό.

H Xρίστίνα γεννήθηκε το 1973 και γνώρισε τον Στάθη Ψάλτη στα 22 της χρόνια, δηλαδή το 1995. Αρκετά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2006 παντρεύτηκαν και παρέμειναν μαζί μέχρι το τέλος του ηθοποιού, με την Χριστίνα να είναι στο πλευρό του κάθε στιγμή και να του κρατά το χέρι.

Οι δυο τους ήθελαν πάρα πολύ ν' αποκτήσουν ένα παιδί, ο Στάθης είχε μια κόρη από προηγούμενο γάμο, την Μαρία κι έκαναν προσπάθειες με εξωσωματικές, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. 

Το 2008 ο ηθοποιός δήλωνε στην εφημερίδα Εspresso: «Υστερα από τόσες πολυτάραχες σχέσεις με γυναίκες της showbiz, τι ήταν αυτό που σε έκανε να… αράξεις στη Χριστίνα; «Τα μάτια της, που όταν ανοιγοκλείνουν, είναι σαν να ακούω τις χαρμόσυνες καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων… Αυτό της το είπα μόλις τη γνώρισα και τα λέει όλα. Η αγνή ψυχή της είναι ζωγραφισμένη στο βλέμμα της και στο υπέροχο χαμόγελό της που μοιάζει με πυραμίδα ανεξερεύνητη». 

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ