Η σπαρακτική αποκάλυψη της μητέρας της Γεωργίας Αποστόλου | gossip | tff.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / GOSSIP
17:37
8/10

Η σπαρακτική αποκάλυψη της μητέρας της Γεωργίας Αποστόλου

Πέντε μήνες έχουν περάσει από το θάνατο της Γεωργίας Αποστόλου, από ανακοπή. Σήμερα, η μητέρα της ηθοποιού, Ελευθερία, μιλά για το ξαφνικό θάνατό της κόρης της και για την επιθυμία της να γίνει η κηδεία σε στενό κύκλο. 

Η Γεωργία Αποστόλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών και όπως αποκαλύπτει σήμερα η μητέρα της δεν είχε πει σε κανέναν οτι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία της. 

«Πηγαίνω στο νεκροταφείο και βλέπω το παιδί μου μέσα στον τάφο. Εγώ έπρεπε να ήμουν εκεί όχι το παιδί μου. Δεν ήξερα τι περνούσε μας τα έκρυβε όλα. Όλα ολομόναχη τα πέρασε για να μην μας πικράνει. Ήμασταν κοντά της αλλά δεν μας έλεγε κάτι» και συνέχισε μιλώντας στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά»: «Την είδα αδυνατισμένη και της είπα ότι ομόρφυνε. Δεν ήξερα ότι ήταν λόγω της αρρώστιας. Δεν πρόκειται ποτέ να το πιστέψω αυτό που συνέβη. Να ζω εγώ και να έχει φύγει το παιδί μου; Δεν υπάρχει πιο τραγικό. Αν ξέραμε τι περνούσε θα πουλούσαμε το σπίτι για να την κάνουμε καλά αλλά δεν μας είπε τίποτα. Νιώθω ένα φτερούγισμα χαράς γιατί ήξερα πως ήθελε να φύγει από αυτόν τον κόσμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ