Δημήτρης Δερμετζόγλου: Ο sexy ταχυδρόμος του Πάμε Πακέτο κάνει αποκαλύψεις! | gossip | tff.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / GOSSIP
9:25
17/2

Δημήτρης Δερμετζόγλου: Ο sexy ταχυδρόμος του Πάμε Πακέτο κάνει αποκαλύψεις!

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town της Κύπρου, παραχώρησε ο γοητευτικός «ταχυδρόμος» της ελληνικής τηλεόρασης, Δημήτρης Δερμετζόγλου όπου μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή αλλά και τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Η συνεργασία σου με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, πώς είναι;

Με τη Βίκυ δουλεύουμε μαζί τέσσερις σεζόν πια… Είναι υπέροχος άνθρωπος, με στήριξε και με βοήθησε πολύ! Μου έδινε συμβουλές, πώς να είμαι στην κάμερα, στο πλατό, ήταν δίπλα μου. Χωρίς καν να της το ζητήσω, ήταν εκεί. Η ομάδα είναι η ίδια εδώ και δέκα χρόνια και το κλίμα είναι καθαρά οικογενειακό. Απ’ την άλλη, όμως, υπάρχει και αυστηρός επαγγελματισμός.

Πώς θα περιέγραφες την Βίκυ ως άνθρωπο;

Είναι απαιτητική, θέλει να έχει τον έλεγχο της εκπομπής της, αλλά είναι και γενναιόδωρη. Θα σου πει το «μπράβο» και στα δύσκολα θα είναι εκεί. Επίσης, όταν θα προκύψουν οικονομικά θέματα, θα μπει μπροστά για τους συνεργάτες της.

Ποια είναι η συμβουλή που σου έδωσε; Μιλάμε γενικά και εκτός εκπομπής, έχουμε βγει και για φαγητό. Υπάρχει επικοινωνία. Κοίτα, αυτό που έχω κρατήσει είναι το να είμαι πάντα ο εαυτός μου. Αν είσαι ψεύτικος, ο τηλεθεατής θα το καταλάβει. Έχει αλάνθαστο ένστικτο. Η Βίκυ μου έλεγε πάντα να βγάζω την αλήθεια μου προς τα έξω.

Το γεγονός ότι είσαι ωραίος σού άνοιξε πόρτες, πιστεύεις; Ας είμαστε ειλικρινείς. Ναι, η εξωτερική εμφάνιση ανοίγει πόρτες και η τηλεόραση είναι εικόνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το να είσαι ωραίος, οι πόρτες θα παραμείνουν ανοιχτές. Στο «Πάμε Πακέτο» δεν ήθελαν μία εκπομπή με έναν ωραίο ταχυδρόμο μόνο. Ήθελαν να είναι ευγενής, να έχει τρόπους – μην ξεχνάς πως συναναστρεφόμαστε ανθρώπους με πολύ ευαίσθητα θέματα.

Σου αρέσει η δημοσιότητα που εισπράττεις;

Ναι, μου αρέσει όταν με πλησιάζει κόσμος και μου λέει για την εκπομπή. Απ’ την άλλη, όλοι όσοι είμαστε σε αυτό τον χώρο την επιζητάμε τη δημοσιότητα. Μας αρέσει. Δεν θα έκανα ποτέ, όμως, κάτι ακραίο για να παραμείνω στα φώτα. Ούτε θα έκανα μία ψεύτικη σχέση για να είμαι στα περιοδικά, ούτε θα πρόβαλλα άλλα πράγματα.

Στη δουλειά αυτή σε κρατάει η δουλειά και μόνο. Αν μπλέξεις τα υπόλοιπα θα χάσεις. Το μόνο που με φοβίζει λίγο, είναι η κακή κριτική. Δεν μου έχει ασκηθεί, η αλήθεια είναι, αλλά δεν θα μου άρεσε κιόλας. Παρόλο που ξέρω ότι δεν γίνεται να μας αποδέχονται όλοι. Αυτό που, επίσης, θα με τρόμαζε είναι η ανισορροπία που μπορεί να φέρει η δημοσιότητα στη ζωή μας και να φέρει τα πάνω κάτω.

Είσαι μόνος σου στην προσωπική σου ζωή;

Όχι, είμαι σε σχέση.

Η κοπέλα σου ζηλεύει που είσαι γνωστός και σε φλερτάρουν όλο και περισσότερες κοπέλες;

(γελάει) Ζηλεύει, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Δεν μου το δείχνει πολύ, ούτε είναι πιεστική. Με στηρίζει, είναι δίπλα μου και με ωθεί να κάνω πράγματα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Δημήτρης Δερμετζόγλου: Ο sexy ταχυδρόμος του Πάμε Πακέτο κάνει αποκαλύψεις!
  • Δημήτρης Δερμετζόγλου: Ο sexy ταχυδρόμος του Πάμε Πακέτο κάνει αποκαλύψεις!
ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ