Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μπορώ να ζήσω με τον Τάρεκ στο Λονδίνο» Το μετάνιωσε... | gossip | tff.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / GOSSIP
14:56
20/3
ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ...

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν μπορώ να ζήσω με τον Τάρεκ στο Λονδίνο»

UPDATED:
Καλεσμένη στην εκπομπή Πρω1νό βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία τελικά δεν μετακομίζει τελικά στο Λονδίνο με τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Τάρεκ Καϊτούνι, 57 ετών, που ζει και εργάζεται μόνιμα εκεί.

Η γνωστή ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Έχω έναν φίλο, έχω έναν άνθρωπο που εκτιμώ αρκετά χρόνια και πιστεύω ότι οι σχέσεις που μένουν από μία ηλικία και μετά, είναι οι σχέσεις που στηρίζονται στη φιλία, στον σεβασμό και στον θαυμασμό. Δεν είναι οι σχέσεις που βασίζονται στον έρωτα».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η ερωτική τους σχέση κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια. «Δεν έχουμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια. Βρισκόμαστε και είμαστε μαζί. Βρισκόμαστε όπως όλα τα ζευγάρια. Η σχέση μας δεν ήταν μόνιμη. Κάποια στιγμή έπρεπε να αποφασίσω αν θα πήγαινα στο Λονδίνο να μείνω μαζί του ή όχι. Αυτό είναι ένα βήμα που δεν μπορώ να το κάνω στην παρούσα φάση...

Εγώ στην ηλικία που είμαι δεν μπορώ να πάρω την κόρη μου και να φύγω! Πώς μπορώ να τα ακυρώσω όλα και να κάνω μία νέα αρχή; ...Και ζήτησα λίγο χρόνο. Του είπα αν είμαστε μαζί για έναν χρόνο ακόμα και θέλουμε να είμαστε μαζί, ίσως να πάρω την απόφαση, αλλά τώρα δεν μπορώ!»

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ