305 συμβάσεις σε 3 υπουργεία και 20 δήμους | art & citylife , that's life , βρες δουλειά | tff.gr
18:55
9/4

305 συμβάσεις σε 3 υπουργεία και 20 δήμους

Σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία θα τοποθετηθεί το νέο προσωπικό που θα προσλάβει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
Σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία θα τοποθετηθεί το νέο προσωπικό που θα προσλάβει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Τριακόσιες πέντε θέσεις εποχικού προσωπικού θα καλύψουν τρία υπουργεία, 20 δήμοι και το ΚΕΘΙ. Ειδικότερα, συνεχίζεται το «κύμα» προσλήψεων στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Ανάμεσά τους και το Μουσείο της Ακρόπολης, το οποίο δέχεται αιτήσεις για 50 θέσεις Φυλάκων κατηγορίας ΔΕ. Ακολουθούν οι Εφορείες Αρχαιοτήτων (ΕΦΑ) Σάμου και Ικαρίας, όπου θα πραγματοποιηθούν έξι προσλήψεις με προθεσμία έως τις 11 Απριλίου, Λασιθίου με 20 προσλήψεις και προθεσμία έως 10 Απριλίου, και Καβάλας-Θάσου με 13 προσλήψεις και αιτήσεις έως τις 7 Απριλίου. Εξάλλου, στις 5 του μήνα λήγει η προθεσμία για 23 Φύλακες στην ΕΦΑ Πρέβεζας και στις 6 Απριλίου για 34 στην ΕΦΑ Αργολίδας.

Υπηρεσία Ασύλου

Τέλος χρόνου την ερχόμενη Τρίτη 11 Απριλίου για αιτήσεις στην Υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπου θα πραγματοποιηθούν 71 προσλήψεις πτυχιούχων Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Σπουδών, Συντηρητών Κτιρίων, Πληροφορικής, Ψυχολόγων και Μεταφραστών. Αιτήσεις δέχονται και 20 δήμοι, οι οποίοι προκήρυξαν από μία έως εννέα θέσεις. Συμπεριλαμβάνονται η Καλαμπάκα, η Καλαμαριά, η Σιντική, η Αρτα, το Αγρίνιο, η Νέα Ζίχνη, ο Δήμος Σαρωνικού, η Λάρισα, ο Αριστοτέλης Χαλκιδικής, ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών και το Παλαιό Φάληρο. Διαγωνισμούς διεξάγουν, επίσης, η Θεσσαλονίκη, ο Βύρωνας, το Ιλιον, ο Μυλοπόταμος και η Ηγουμενίτσα.

Στο μεταξύ, μόλις εκδόθηκε προκήρυξη από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για δέκα προσλήψεις στην Διεύθυνση Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών για τον έλεγχο του μελιταίου πυρετού. Οι θέσεις αφορούν Κτηνιάτρους και Τεχνολόγους Ζωικής Παραγωγής πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης. Εννέα θέσεις προσφέρει το ΚΕΘΙ για Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους στη Μυτιλήνη, στα Ιωάννινα, στην Πάτρα, τη Λαμία και την Κέρκυρα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ